Simpozionul de Ventilație Mecanică

Manifestare însoţită de o expoziţie medicală specializată

01 - 04 martie 2018

World Trade Center, București

Documente de participare

Toţi participanţii înscrişi vor primi un document de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care a fost creditat Simpozionul de Ventilație Mecanică 2018 de către Colegiul Medicilor din România. Suplimentar, participanții medici înscrişi cu rezumate vor primi şi o adeverinţă necesară Colegiului Medicilor din România, pentru calculul punctajului profesional.

Certificate online
Documentele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile numai în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.ralcom.ro

Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal şi completarea chestionarului de evaluare a programului științific disponibil în cont. Informaţiile necesare accesului vor fi transmise prin e-mail tuturor participanţilor la eveniment în data de 04 martie 2018.

Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică și va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.
Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

În cazul în care aveţi deja contul activat, vă rugăm să vă logaţi în cont folosind datele de conectare primite la evenimentul precedent (e-mail şi parolă) şi să consultaţi secţiunea Evenimente pentru a descărca materialele aferente evenimentului SVM 2018.